۱۳۹۰ بهمن ۱۴, جمعه

دو دوزه بازی کردن آلمان نازی رو نگاه : وزیر دفاع آلمان : آلمان نگرانی جدی درباره برنامه اتمی جمهوری اسلامی دارد اما به اسرائيل درباره اقدامات ماجراجویانه اخطار می‌دهیم


«ولفگانگ ایشینگر» مدیر کنفرانس امنیتی مونیخ قبل از شروع به کار رسمی این کنفرانس درباره خطر یک حمله نظامی به ایران هشدار داد. وی روز جمعه سوم فوریه، ۱۴ بهمن به رادیو آلمان گفت: «این حمله شکست سیاست و دیپلماسی خواهد بود».
انتشار سخنان تازه ایشینگر در حالی است که چند روز قبل از آن، ایهود باراک وزیر دفاع اسرائيل اعلام کرد که اگر تحریم‌ها علیه ایران موثر واقع نشوند، جامعه بین‌الملل ممکن است برای یک حمله نظامی علیه ایران آماده شود.
لئون پانه‌تا وزیر دفاع آمریکا نیز روز پنج‌شنبه دوم فوریه، ۱۳ بهمن در بروکسل به خبرنگاران گفت که اسرائیل در فکر حمله نظامی به ایران است. وی اما تاکید کرده که آمریکا درباره حمله نظامی به ایران همچنان مردد است.
به گزارش واشنگتن پست، وزیر دفاع آمریکا گفته احتمال حمله اسرائیل به ایران در بهار آینده (آپریل، مه یا ژوئن) وجود دارد. وی اما حاضر نشده درباره این نقل قول واشنگتن پست از خودش توضیحی به خبرنگاران بدهد.
مدیر کنفرانس امنیتی مونیخ، مهار و محدودسازی سیاسی، نظامی و اقتصادی ایران را به عنوان جایگزین حمله نظامی، پیشنهاد داده است. به نظر وی این استراتژی در جریان جنگ سرد نیز پاسخ داد و او دلیلی نمی‌بیند که در مورد ایران جواب ندهد.
ایشینگر می‌گوید هیچ تضمینی برای موفقیت عملیات نظامی علیه ایران وجود ندارد مضاف بر اینکه می‌تواند خصومت و دشمنی در خاورمیانه را نیز گسترش دهد. علاوه بر اینها به عقیده‌ی وی باید منتظر ماند و دید که آیا واقعا تحریم‌های شدیدتر علیه ایران تاثیر خود را نشان می‌دهند یا نه.
«توماس دمیزیر» وزیر دفاع آلمان نیز که کنفرانس امنیتی مونیخ با سخنان وی افتتاح خواهد شد در گفت و گو با روزنامه "دی‌ولت" چاپ آلمان گفته: «آلمان نگرانی جدی درباره برنامه اتمی جمهوری اسلامی دارد اما به اسرائيل درباره اقدامات ماجراجویانه اخطار می‌دهیم».
دولت اسرائیل معتقد است، ایران اتمی بیش از هر کشور دیگری برای اسرائیل یک تهدید خواهد بود و به همین دلیل این کشور احتمال حمله نظامی به ایران را منتفی نمی‌داند.
آمریکا و متحدانش می‌خواهند اسرائیل را از حمله نظامی به ایران منصرف کنند. مقامات آمریکا، بریتانیا و فرانسه معتقدند یک حمله یک جانبه علیه تاسیسات اتمی ایران، حاکمیت تهران را قوی‌تر می‌کند و نه ضعیف‌تر.
در چارچوب فشار اقتصادی و سیاسی بر ایران برای متوقف سازی برنامه هسته‌ای‌اش، اتحادیه اروپا از تاریخ اول جولای تحریم خرید نفت ایران را به اجرا می‌گذارد. قطع معامله با بانک مرکزی ایران نیز بخش دیگری از تحریم‌هاست.
چهل و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ از ۳ تا ۵ فوریه با حضور شخصیت‌ها و کارشناسان سرشناس سیاسی و نظامی در مرکز ایالت بایرن در آلمان برگزار می‌شود. این کنفرانس همایشی برای بررسی مسایل استراتژیک و امنیتی در جهان است. تحولات در کشورهای عربی، استراتژی دفاعی جدید آمریکا، برنامه اتمی ایران، اوضاع سوریه و برنامه سپر دفاع موشکی از جمله مهمترین موضوعات امسال هستند. ولفگانگ ایشینگر،دیپلمات برجسته آلمانی از سال ۲۰۰۸ تا کنون سرپرستی این کنفرانس امنیتی را بر عهده داشته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر