۱۳۹۳ مرداد ۲۸, سه‌شنبه

گزارش تکان دهنده , تعداد معتادان آقا و خانم،‌ کاهش سن اعتیاد، و نمایش فیلمی در مجلس از فردی که شیشه کشیده بود و پدر و مادر خود را به قتل رسانده بود !

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گزارش وزیر کشور در جلسه غیرعلنی صبح امروز در مورد وضعیت اعتیاد در جامعه را تکان‌دهنده توصیف کرد.
سید حسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آقای رحمانی فضلی در جلسه غیرعلنی مجلس آماری از تعداد معتادان آقا و خانم،‌ کاهش سن اعتیاد، عوارض اعتیاد و تاثیر آن روی خانواده‌ها و تلاش نیروی انتظامی برای کشف مواد مخدر و شیوه‌های مبارزه با مواد مخدر را خدمت نمایندگان ارائه کرد.
وی افزود: گزارش ارائه شده گزارش تکان‌دهنده‌ای بود و درخواست وزیر کشور این بود که باید تمهیداتی اندیشیده شود که همه مردم نسبت به مقابله با مواد مخدر احساس مسئولیت کنند و در حوزه فرهنگ‌سازی و آموزش فعالیت‌های لازم انجام شود و همه نهادها درگیر این موضوع شوند تا بتوان این بزه اجتماعی را محدود و کنترل کرد.
نقوی حسینی با اشاره به بخش‌هایی از گزارش وزیر کشور خاطرنشان کرد: براساس این گزارش ماده مخدر شیشه بیشترین عوارض را در بین مواد مخدر دارد و خطرات سهمگینی برای فرد مصرف کننده در پی خواهد داشت.


وی اضافه کرد: آقای رحمانی فضلی در جلسه غیرعلنی مجلس فیلمی را از فردی که شیشه کشیده بود و پدر و مادر خود را به قتل رسانده بود و یا به نزدیکان خودش تجاوز کرده بود به نمایش گذاشت که صحنه‌های وحشتناکی در آن وجود داشت.
نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر از رشد اعتياد در سال 93 خبر داده و در حالي كه از افزايش 14 درصدي اين رقم نسبت به سال 92 ابراز نگراني كرده، ايران را به عنوان توليد‌كننده مواد محرك صنعتي منطقه خاورميانه معرفي كرده است. اين افزايش در حالي اعلام شده كه اطلاع‌رساني درباره وضعيت اعتياد در كشور تا سال گذشته تقريبا در فهرست اخبار غير قابل اعلام و انتشار قرار داشت. اما طي ماه‌هاي گذشته و پس از آغاز فعاليت دولت يازدهم و حضور عبدالرضا رحماني‌فضلي در مسند دبيركلي ستاد مبارزه با مواد مخدر، به نظر مي‌رسد كه ضرورت اطلاع‌رساني درباره واقعيت اعتياد در كشور احساس شده كه دبيركل جديد كه همزمان مسووليت وزارت كشور را هم بر عهده دارد، با تاكيد بر اجتماعي شدن مقابله با اعتياد، خروجي اخبار درباره پشت پرده‌هاي اعتياد و فعاليت مافياي مواد مخدر را باز مي‌كند تا با اعلام برخي جزييات، هشدارها درباره كسب مهارت براي مصون ماندن در مقابل اعتياد جدي‌تر تلقي شود. روز گذشته هم روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گزارش داد كه رحماني‌فضلي دستورالعمل‌هاي نظارت، ارزيابي و نحوه برخورد با تخلفات مراكز مجاز درمان و كاهش آسيب اعتياد را ابلاغ كرده تا فضاي قابل اطمينان‌تر و مساعدتري براي حضور معتادان داوطلب به درمان مهيا شود. بنا بر اعلام سازمان پزشكي قانوني، سال 92 حدود 2900 نفر بر اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست داده‌اند كه اين آمار در 10 سال گذشته حدود 39 هزار نفر برآورد شده است. موسوي ضمن هشدار نسبت به وجود بيش از 851 سكونتگاه غيررسمي با جمعيتي بالغ بر هفت ميليون نفر در كشور اعلام كرده كه اين مكان‌ها مي‌تواند محلي براي گسترش آسيب‌هاي اجتماعي باشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر