۱۳۹۲ آذر ۹, شنبه

واکنش ساندیس خوران دانشجوئی (بسیج دانشجوئی ) به گزارش 100 روزه روحانی و اعلام آمادگی مناظره روحانی و احمدی نژاد



اعلام آمادگی بسیج دانشجویی برای برگزاری مناظره روحانی و احمدی نژاد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای میزبانی مناظره میان روحانی و احمدی نژاد اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، متن این بیانیه بسیج داتشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرح زیر است:
پیرو اعلام آمادگی رئیس سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور مبنی بر آمادگی این تشکل برای میزبانی مناظره میان رئیس‌جمهور فعلی و سابق، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای میزبانی این مناظره در دانشگاه علوم‌پزشکی تهران اعلام می‌کند.
سرانجام با روی کار آمدن دولت یازدهم که با نام دولت راست‌گویان آغاز به فعالیت کرده، رئیس‌جمهور پس از صد روز، گزارش مفصل خود را از کارهای صورت گرفته در طی حدود 3 ماه ارائه کردند.
از آنجا که ملت شریف ایران از رئیس‌جمهور انتظار داشتند تدابیر و اقدامات دولت تدبیر و امید را برای حل مشکلات و معضلات کشور بیان کنند اما برخلاف انتظار، رئیس‌جمهور بیش از نیمی از زمان سخنرانی و مصاحبه خود را به نقد دولت گذشته پرداختند و در کمال تعجب اقدامات موثر و مثبت دولت گذشته از جمله مسکن مهرو سفرهای استانی که روحانی در تبلیغات انتخاباتی، خود را متعهد به ادامه این کارهای مثبت می‌دانست زیر سوال برد و آنها را نیز به بهانه تورم‌زا بودن و به نام تدبیر به تعطیلی کشاندند.
اقدامات فوق از آنجا که مورد انتقاد دولت مردان گذشته نیز قرار گرفت و جو نااعتمادی و شبهه را در جامعه شعله ور ساخت مورد تکذیب و تائید مخالفان و موافقان قرار گرفت. لذا سخنان رئیس‌جمهور نه تنها به تنویر افکار عمومی کمکی نکرد بلکه دلسوزان و مردم عزیز ایران اسلامی را دچار تشویش اذهان کرد.
سخنان ریاست‌جمهور و زیر سوال بردن دولت قبل در حالی صورت گرفت که هیچ راه حل جایگزین برای حل معضلات کشور از سوی ایشان پیشنهاد نشد و به عبارتی کل تدابیر دولت تدبیر و امید، در به تعطیلی کشاندن طرح‌های مثبت دولت قبل از جمله مسکن مهر، سفرهای استانی و همچنین توزیع شیر رایگان در مدارس خلاصه شد.
ملت عزیز ایران اسلامی از رئیس‌جمهور منتخب انتظار دارد که علاوه بر دوری و احتذار از نقاط ضعف دولت قبل آنها را به نقاط مثبت تبدیل کرده و نقاط مثبت گذشته را نیز با اعمال و گفتار خود تقویت کند.
طبیعتاً هیچ دولتی معصوم نیست و نقاط ضعف و قوت فراوانی دارد اما انتظار آن است که دولت راست‌گویان برای نقاط منفی راه حلی ارائه دهد نه اینکه نقاط مثبت را نیز زیر سؤال ببرد.
از سویی در سه ماه گذشته شاکله دولت راست‌گویان در وزیر پر تلاش امور خارجه و این وزارتخانه خلاصه شده است؛ نظر به اینکه با استحکام ساخت درونی نظام است که مشکلات حل خواهد شد و باید تلاش بر تولید داخل باشد، حال این سؤال در اذهان تداعی می شود که آیا وزارتخانه‌های دیگر نیز همچون وزارت خارجه فعالیت می‌کنند یا بار مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور نیز بر وزارت امور خارجه محول شده است؟ آیا مشکلات کشور در مسائل گوناگون اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تابعی از اقدامات و مواضع سیاست‌خارجی جمهوری اسلامی ایران است؟


پیرو اعلام آمادگی رئیس سازمان بسیج دانشجویی مبنی بر آمادگی این تشکل برای میزبانی مناظره بین رئیس‌جمهور فعلی و قبلی، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران آمادگی خود را برای مناظره بین رؤسای‌جمهور سابق و فعلی، محمود احمدی‌نژاد و حسن روحانی در دانشگاه علوم‌پزشکی تهران و برای تحقق آیه شریفه" الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِکَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ" اعلام می‌دارد.

حمید رسایی٬مدیر مسئول نشریه «۹ دی» نوشت : جمهوری اسلامی رسما بازی را باخت



هفته‌نامه محافظه‌کار «۹ دی» تفاهم‌نامه هسته‌ای ژنو را «باخت» جمهوری اسلامی در برابر غرب ارزیابی و آن را به نوشیدن «جام زهر» از سوی مقام‌های بلند‌پایه نظام تشبیه کرد.
این هفته‌نامه در تازه‌ترین شماره خود٬ تیتر جنجالی «جام زهر» را برای مطالبی که در نقد و بررسی مفاد تفاهم‌نامه ژنو نوشته٬ انتخاب کرده است.
حمید رسایی٬ مدیر مسئول نشریه «۹ دی» در سرمقاله شماره جدید این هفته‌نامه نوشته تفاهم‌نامه ژنو «عبور از خط قرمز» و «باخت» جمهوری اسلامی در برابر غرب بوده است.
رسایی نوشته جمهوری اسلامی در این تفاهم‌نامه در ازای پرداخت امتیاز‌ها و تعهدات سنگین٬ «سراب» لغو تحریم‌ها را به دست آورده است.
این هفته‌نامه در یکی دیگر از مطالب خود با عنوان «نه تحریمی برداشته شد نه غنی‌سازی تثبیت شد» نوشته در تفاهم‌نامه ژنو به «حق» غنی‌سازی ایران هیچ اشاره‌ای نشده است.
در این مطلب همچنین آمده که جمهوری اسلامی در این تفاهم‌نامه تمام امتیاز‌های لازم را داده و برای دور بعدی مذاکرات دیگر «امتیازی» برای واگذاری وجود ندارد.
«۹ دی» در مطلب دیگری «تعجیل» محمدجواد ظریف٬ وزیر امور خارجه را عامل امضای تفاهم‌نامه ژنو دانسته و نوشته که دولت حسن روحانی به‌دنبال «بهره‌برداری داخلی» از این تفاهم‌نامه است.

عنوان یکی دیگر از مطالب این هفته‌نامه «آنچه از ما بُردند و بازی را بُردند» است که به بررسی امتیاز‌های واگذار شده جمهوری اسلامی به غرب در تفاهم‌نامه «ژنو» پرداخته است.

آهای جامعه بین الملل و مدافعین حقوق بشر , اینجا ایران است , گول چهره روباه بنفش حسن روحانی را نخورید !



یکی از زندانیان محکوم به اعدام در زندان قزل حصار، در پنجمین روز از اعتصاب غذای حدود 1800 زندانی واحد 2 این زندان به خبرنگار سودویند، گفت: " مدتهاست که هر لحظه منتظر اجرای حکم هستیم و ارزش جان ما کمتر از تشویقی مامور اجرای حکم، پس از هر اعدام، است."
آمارهای متناقضی از زندانیان محکوم به اعدام در زندان قزل حصار، مخابره میشود و گفته میشود حدود 1800 الی 3000 نفر در این زندان در انتظار اجرای حکم هستند که همگی پس از اعدام 10 مرد و یک زن در این زندان، در هفته اخیر دست به اعتصاب غذا زدند.
آنها می گویند: "در واحد 2 زندان قزل حصار، سه هزار زندانی زیر حکم اعدام بسر می‌برند، ما خواهان رسیدگی مجدد به اتهاماتمان و لغو حکم اعداممان هستیم."
روز 28 آبان سال جاری، کمیتۀ سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد که از حقوق بشر در ایران دفاع می‌کند، قطعنامه ای در خصوص نقض حقوق بشر در ایران با 83 رای موافق و 36 رای مخالف و 62 رای ممتنع، به تصویب رساند که موج اعدام ها در جمهوری اسلامی ایران، از موارد اصلی مورد اعتراض در این قطعنامه بود.
در مهرماه سال جاری کمپین بین المللی حقوق بشر و مرکز اسناد حقوق بشر ایران با انتشار بیانیه ای گفتند که جمهوری اسلامی ایران از زمان تحلیف حسن روحانی در مردادماه، 125 نفر را اعدام کرده است که این آمار از آن زمان تا کنون از 200 مورد نیز گذشته است.
مجتبی سمیع‌نژاد، روزنامه نگار، فعال حقوق بشر و زندانی سیاسی سابق، در قسمتی از مقاله خود با عنوان "ایران، اعدام، آمار"، در خصوص آمار اعدام ها در ایران می نویسد:
"در ایران در طول یک سال، به طور میانگین رسانه‌های دولتی و مربوط به قوه قضاییه حدود 250 تا 300 مورد خبر اجرای حکم اعدام را منتشر می‌کنند، نزدیک به همین تعداد را هم گروه‌های مدافع حقوق بشر و سایت‌های غیر دولتی منتشر می‌کنند. در مجموع در سال بر اساس این خبر‌ها حدودا بین 500 تا 600 اجرای حکم اعدام در ایران منتشر می‌شود.
وی می افزاید: تجربه‌ی حدود دو سال زندانی بودن‌ام در زندان قزل‌حصار، به خصوص شش ماهی که در بند زندانیان محکوم به اعدام سر کردم به من می‌گوید آمار اجرای حکم اعدام در ایران بسیار بیش‌تر از این آمار است…"
حدود سه هزار زندانی زندان قزل حصار و اظهارات یکی از آن زندانیان در ویدئوی زیر، گواهی بر این ادعای آقای سمیع نژاد است. سه هزار زندانی که کسی از هویت آنها خبری ندارد.

زندانیانی که تنها پس از اعدام، و در صورت صلاحدید قوه قضاییه و مراجع ذیربط از سرنوشت برخی از آنها باخبر خواهیم شد!

۱۳۹۲ آذر ۷, پنجشنبه

صدها میلیاردها تومان هزینه از جیب مردم برای بازیهای سیاسی در رسانه های دولتی

 در حالیکه دولت به دلیل کسری بودجه ناشی از تحریم بسیاری از پروژه های  ضروری توسعه وتامین نیازهای کشور را متوقف کرده است، سالانه چندصد میلیارد تومان بودجه بیت المال صرف ده ها رسانه حکومتی و دولتی می شود که هیچ نتیجه ای جز مشوش کردن ذهنیت جامعه ندارند.
به گزارش خبرنگار «آینده»، هم اکنون ده ها خبرگزاری و سایت حکومتی در کنار چندین روزنامه که از بودجه بیت المال اداره می شود، وجود دارد که تمام هم و غم خود را صرف تخریب دولت و ایجاد پروژه عملیات روانی علیه دولت می کنند و در مقابل دولت هم با چند روزنامه خود می خواهد با آنها مقابله کند.

ارسال روزانه صدها هزار پیامک برای نمایندگان، مقامات و چهره های سیاسی و رسانه ای، انواع سایتهای بی نام و نشان و نشان دار در قالب مجتمعهای رسانه ای و روزنامه هایی که فروش روی دکه آنها فقط چند درصد هزینه و بودجه شان است، وضعیت رسانه های حکومتی کشور هستند.

در مقابل نیز دولت با چند روزنامه و خبرگزاری و نشریات و رسانه های منسوب به ادارات و دستگاه ها، در صدد مقابله با موج تخریب می باشد، در حالی که نتیجه صرف این حجم انبوه از بودجه بیت المال تنها مشوش کردن ذهن مردم است و اگر این بودجه قطع شود تخریبها نیز قطع خواهد شد و لزومی ندارد دولت برای پاسخ دادن به آنها هزینه ای نیز بکند.

تنها معاونت مجازی صداوسیما از محل بودجه دولتی خود چندین سایت خبری در جهت سلیقه جناح افراطی سیاسی کشور راه اندازی کرده و از سوی دیگر نهادهای نظامی نیز انواع و اقسام خبرگزاری ها، روزنامه ها و سایتهای خبری را با بودجه های پنهان و آشکار اداره می کنند.

روزنامه ها و رسانه های دولتی نیز نوعا راندمان کافی ندارند و دلیلی برای ادامه فعالیت آنها در فضایی سالم رسانه ای نیست، به راستی در کدام کشور توسعه یافته دنیا این همه رسانه با بودجه دولتی و عمومی آن کشور فعالیت می کنند، ساختار رسانه ای کشور باید متکی بر فعالیت بخش خصوصی و مردمی باشد و دولت و حاکمیت با معدود رسانه های رسمی نظیر خبرگزاری جمهوری اسلامی، واحدمرکزی خبر و یکی دوروزنامه عمومی فعالیت کند نه آنکه نود درصد فضای رسانه ای کشور از نظر امکانات و پرسنل دولتی باشد.

اکنون و در چارچوب سیاستهای کلی اصل 44 شایسته است که حاکمیت و دولت تصدی گری رسانه ای خود را به بخش خصوصی واگذار کند.

براستی علت تمام معضلاتی و بدبختیهایی که مردم ایران امروز با آن دست و پنجه نرم میکنند از کجا ناشی میشود؟



یکی‌ ابلهی ریگ در کفش داشت
چو بیچاره شد دست بر‌ سر نهاد

علت تمام مشکلاتی که مردم ایران امروز با آن دست و پنجه نرم میکنند از کجاست؟ 
چرا دنیا علیه ایران متحد شده؟
عامل ایجاد خطر جنگ در ایران چه کسی‌ بوده؟
چه کسی‌ در ایران، سیاست‌های خود را بر‌ محور دشمنی با آمریکا و اسرائیل بنا کرده؟

جواب این سوالات روشن است : مرکز ثقل تمام مشکلات ایران ، از مشکلات اجتماعی و اقتصادی و سیاسی گرفته تا نبودن حقوق مدنی و پایمال شدن آزادی در مملکت ما در یک نقطه متمرکز است، و آن استبداد ولایت فقیه است....
.....آرزوی سلطانعلی خامنه ای‌ از دیرباز ، دسترسی‌ به علم از طریق میانبر بود ، او می‌خواست از طریق میانبر به بمب اتم دست پیدا کند . ولی‌ اکنون که جهانیان همگی‌ بر علیه آخوند متحد شده اند، و آنها را به زانو در آورده اند، آخوند‌ها حاضرند به هر خواری و ذلتی تن‌ در دهند تا چند روزی بیشتر در قدرت باقی بمانند. و چون آخوند ، ذاتا طبیعت گدا و فرومایه دارد، به راحتی‌ به التماس می‌افتد و برای آنهم یک کلاه شرعی درست می‌کند. کجا رفت آن شعار‌های تو خالی‌؟ کجا رفت آن نیروی غیبی که قرار بود مشت محکمی به دهان آمریکا بزند؟....

هموطنان، تا روزیکه حقوق شهروندی و حقوق انسانی‌ ، و حاکمیت ملی‌ در ایران بر پا نگردد، و آنچه به زبان جدید "دمکراسی" نامیده میشود در میهن ما گسترده نشود، محال است که اوضاع مردم ما در جهت رفاه و آسایش پیش رود.

۱۳۹۲ آذر ۵, سه‌شنبه

روحانی خیلی از ناگفته ها باقی ماند و طبق معمول با خنده طفره رفتی !



 روحانی خوب حرف می زند و حرف خوب می زند اما من همچنان مهمترین چالش دولت را بالا بودن سطح انتظارات مردم می دانم و متاسفانه صحبت های امشب روحانی باز امید بیشتری را به جامعه تزریق کرد که این بسیار خطرناک است ! 

- دکتر روحانی نگفت که دولت چه درصدی از کل اقتصاد را بر عهده دارد و بخش های دیگر اقتصاد در اختیار کیست ! 
- دکتر روحانی اصلا هیچ اشاره ای به این نکرد که در طول 8 سال دولت احمدی نژاد تنها سالیانه 14 هزار شغل در کشور ایجاد کرده است و نرخ بیکاری 25 درصد جوانان بزرگترین بحران اقتصادی - اجتماعی ایران در سال 93 است .
- دکتر روحانی نگفت که پول نفت دقیقا به جای سر سفره ها به کجا رفت !
- دکتر روحانی نگفت که سال آینده به دلیل اجبار دولت در کنترل تورم و اتخاذ سیاست های انقباضی همچنان سال سختی برای فعالان اقتصادی خواهد بود .
- دکتر روحانی نگفت که چقدر پول بدون پشتوانه در کشور منتشر شده .
- دکتر روحانی نگفت که تورم 40 درصد در سفره های مردم یعنی چه .
- دکتر روحانی نگفت که اثر رشد اقتصادی منفی در سفره های مردم یعنی چه .
- دکتر روحانی نگفت که حتی رشد اقتصادی احتمالی 3 درصدی سال آینده هم برای مردم قابل لمس نخواهد بود و مردم تنها رشد اقتصادی بالای 6 و 7 درصد را در سفره هایشان لمس خواهد کرد .
- دکتر روحانی به مردم نگفت که برای بهبود شرایط اقتصادی دولت باید نرخ دلار را سالانه به اندازه نرخ تورم رشد بدهد . 

دکتر روحانی نگفت چه موقع حقوق بشر بین المللی در ایران حاکم میشود و زندانیان سیاسی آزاد میشوند .

بالا بردن امید و انتظارات بزرگترین خطر در شرایط کنونی است و در پس بالا رفتن سطح انتظارات مردم ، من خطر 3 تیر 1392 را به شدت احساس می کنم

گفتگوی آرین میرذوالفقاری با صدای آمریکا VOA در رابطه با توافق هسته ای گروه5+1 با ایران

۱۳۹۲ آذر ۱, جمعه

آمریکا از پذیرش حق غنی سازی ایران خودداری می کند.



به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، جدیدترین دور مذاکرات هسته‌اي که از روز پنج شنبه در ژنو کلید خورده است، از صبح امروز نیز در دیدارهای مختلفی دنبال شده است.
بر همین اساس اطلاعات دریافتی «ایران هسته ای» از ژنو نشان می دهد که آمریکا از پذیرش حق غنی سازی ایران خودداری می کند.
گزارش های دریافتی «ایران هسته ای» حکایت از آن دارد که نقطه اصلی اختلاف در مذاکرات در واقع نقطه اختلافی ایران و امریکا به حساب می آید این است که ایران تاکید دارد هر گونه توافقی باید مشخصات گام آخر هم باشد و در گام آخر باید تضمین شود که 1+5 حق غنی سازی ایران را خواهد پذیرفت.
اما ظاهرا امریکایی ها اصرار دارند که در گام اول نمی تواند درباره چنین موضوعی حرف نهایی زد.
به عقیده کارشناسان راهبرد امریکا این است که غنی سازی 5 درصد ایران در طول دوران 6 ماهه توافق موقت ادامه پیدا کند بی آنکه به رسمیت شناخته شود.
جان کری نیز در استرالیا گفته است درباره غنی سازی ایران «در روند مذاکرات» تصمیم گیری خواهد شد.
از دید ایران این موضع خطرناک است چرا که احتمال این موضوع را که امریکا در گام آخر خواستار برچیدن غنی سازی 5 درصد یا محدود شدن آن تا حد تبدیل به یک برنامه سمبلیک شود را افزایش می دهد.

در عین حال کارشناسان در تهران هشدار می دهند که محدود سازی غنی سازی در ایران بر خلاف حقوق ایران طبق ماده 4 ان پی تی است.

جنتی (نوه نوح نبی) : رافت نظام نبود، سران فتنه باید اعدام می‌شدند



خطیب موقت نمازجمعه تهران گفت: آنهایی که از روسیاهان فتنه ۸۸ که مفسد فی‌الارض هستند حمایت می‌کنند، خجالت بکشند، چراکه اگر رافت فوق‌العاده نظام اسلامی نبود، اینها باید اعدام می‌شدند.
به گزارش تسنیم، آیت‌الله احمد جنتی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه‌ دوم نماز جمعه با تشکر از مردم برای حضور در مراسم 13 آبان گفت: شما با حضور در این مراسم پاسخ بسیاری از نامربوطی‌های داخل و خارج کشور و آن کسانی که گویا عقد خواهر و برادری با آمریکا بسته‌اند و دلشان پیش آمریکاست را دادید.
وی افزود: این افراد به آمریکا چراغ سبز نشان می‌دهند که همه در ایران هم‌صدا نیستند و کسانی نیز وجود دارند که مخالف شعار مرگ بر آمریکا هستند. شما ملت نشان دادید که بر سر میثاقتان هستید و از حرفی که از ابتدای انقلاب زده‌اید بر نمی‌گردید و نشان دادید که "مرگ بر آمریکا" یعنی مرگ بر ظلم، استکبار و گردنکشی.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر برتری‌طلبی، خودبزرگ‌بینی و توسل به خشونت آمریکا اظهار داشت: انشاءالله روزی بیاید که شعار مرگ بر آمریکا عملی شود.
جنتی با اشاره به انفجار چند روز گذشته نزدیک سفارت ایران در بیروت گفت: این مسئله بسیار حاد و ناراحت‌کننده بود. من نمی‌توانم بگویم اسرائیل در این قضیه نقشی نداشته، چرا که با این کشور در غزه، لبنان و در جاهای مختلف مقابله شده و نیروهای اسلامی، اسرائیل را ذلیل کرده‌اند. بنابراین آنها توجیه هم داشتند که مذاکرات ژنو را تحت‌الشعاع قرار دهند و اگر هم بتوانند سفارت را منفجر کنند که برگ برنده‌ای برایشان باشد.
وی افزود: در این حادثه چند نفر به شهادت رسیدند که یکی از آنها حجت‌الاسلام انصاری رایزن فرهنگی کشورمان بود. وی مردی خدمتگزار بود که 5 سال در سودان خدمت کرده بود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران به برگزاری مراسم سالگرد فتنه اشاره کرد و افزود: در عاشورای 88 فتنه‌گران هتک حرمت کردند و خودشان را نشان دادند و معلوم کردند که چه‌کاره هستند. آنها گفتند که نظام اسلامی را قبول نداریم و جمهوری ایرانی می‌خواهیم. امام حسین را قبول نداشتند و پرچم عزاداری‌اش را آتش زدند.امام را قبول نداشتند و عکس‌اش را پاره کردند.
جنتی با تاکید بر اینکه اگر لطف خدا و درایت‌های رهبری نبود، فتنه نظام را از پای درآورده بود، اظهار داشت: آمریکا در پشت سر اینها سوت و کف می‌زد. امروز این روسیاهان در خانه مبحوسند، ولی امکانات و وسایل زندگی و تلویزیون در دسترس‌شان است.
وی ادامه داد: اگر رافت فوق‌العاده نظام اسلامی نبود، اینها باید اعدام می‌شدند. کسانی که از این افراد دفاع می‌کنند، به این سوال پاسخ دهند که در فقه اسلام مفسد فی‌الارض مستوجب اعدام هست یا نه؟ نمونه کوچک مفسد فی‌الارض کسی است که چاقوکشی می‌کند و در محله مبارز می‌طلبد و محله را ناامن می‌کند. حال کسی که 8 ماه مملکت را ناامن کرده و چقدر انسان‌ها را به کشتن داده، مفسد فی‌الارض نیست؟ شما خجالت نمی‌کشید از اینها دفاع می‌کنید؟
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه نظام خیلی منت بر سر اینها گذاشته و گفته است بمانید و زنده باشید و در خانه خودتان باشید و بهداشت را رعایت کنید، تصریح کرد: حتی اگر آنها به دکتر نیز نیاز داشته باشند برای آنها حاضر می‌کنند، ولی در عین حال این افراد حاضر نیستند از کرده خود اظهار ندامت کنند.
جنتی در ادامه به نحوه برخورد نظام با منافقین اشاره کرد و افزود: امام بزرگوار در قضیه منافقینی که دستگیر شده بودند، فرمود اگر همچنان بر سر مواضعشان هستند آنها را اعدام کنید که این اتفاق نیز افتاد. الان فتنه‌گران نیز بر سر مواضعشان هستند. آنها اگر یک کلمه می‌گفتند ما اشتباه کردیم، شاید یک راه فرجی پیدا می‌شد.
وی در ادامه به مناسبت هفته بسیج به بیان نکاتی در این باره پرداخت و گفت: می‌دانم اگر مسئولان از بسیج غافل شوند، به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت. این یک تهدید برای مسئولینی است که از بسیج غافل می‌شوند.
جنتی با اشاره به تشکیل بسیج در خارج از مرزهای ایران اظهار داشت: در سوریه یک حرکت بسیجی شکل گرفت که تاکنون موفق بوده است. چه سوریه و چه عراق برای اینکه دشمن را از بین ببرند، باید بسیج داشته باشند.
وی خطاب به بسیجیان گفت: شما اگر جایی انحرافی دیدید باید اظهارنظر بکنید. همانطوری که برادرانتان در بسیج اساتید نامه‌ای امضا کردند که به انتصاب‌های وزارتخانه‌ها انتقاد داشتند. در حال حاضر با داس‌ها در وزارتخانه‌ها بچه‌های انقلابی را درو می‌کنند. الان این را همه می‌دانند. من از رئیس جمهور سوال دارم که آیا می‌داند که این اتفاقات در حال رخ دادن است یا خیر؟ اگر می‌داند که "وا اسفا" و اگر نمی‌داند که "واحسرتا".
خطیب موقت نماز جمعه تهران به رئیس جمهور توصیه کرد که مطالبی را که از سوی ائمه جماعات، رسانه‌ها و ... مطرح می‌شود را بررسی کند و ببیند که آیا درست است یا خیر؟ اگر درست بود اقدام کند و اگر نه، بگوید که درست نیست.
مذاکرات ژنو موضوع دیگری بود که خطیب موقت نماز جمعه تهران به آن اشاره کرد.
جنتی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر عدم اعتماد به طرف غربی، اظهار داشت: سوابقی که از آمریکا، اروپا و انگلیس سراغ داریم نشان می‌دهد آنها حق خواه نیستند و به دنبال منافع خودشان هستند. آنها می‌خواهند امتیاز بگیرند و چیزی ندهند. با این روحیه سر میز مذاکرات، چگونه می‌شود به آنها امیدوار بود؟

وی ادامه داد: اینها دشمن اسلامند. جرم ما نیز مسلمان بودن، ولایی بودن و عاشورایی بودنمان است. ما امام حسین (ع) را داریم، ولایت را داریم و تا اینها را داریم، آنها از مواضعشان کوتاه نخواهند آمد. امیدواریم آنها کمی سر عثل بیایند و از کارهایی که به ضرر خودشان است، دست بردارند.

۱۳۹۲ آبان ۳۰, پنجشنبه

عباس عراقچی : اگر 5+1 پنج درصد امتیاز بدهند، فقط 5 درصد امتیاز میگیرند یعنی با هیچ محاسبه‌ای جور در نمی‌آید.(مذاکرات به بن بست رسید)

عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد رژیم تهران در گفتگو با خبرنگار اعزامی باشگاه خبرنگاران به ژنو در پاسخ به ادعای طرف غربی که تنها 5 درصد از تحریم‌ها را برمی‌داریم، گفت: اگر آنها آمادگی دارند 5 درصد امتیاز بدهند، فقط 5 درصد هم بگیرند.
وی ادامه داد: من فکر می‌کنم نباید اسیر سیاست‌های تبلیغاتی شد و بر این باور هستم این ادعای 5 درصد کاملا اشتباه است، یعنی با هیچ محاسبه‌ای جور در نمی‌آید.

مذاکرات به بن بست رسید
به نظر می رسد که در این دور از مذاکرات ژنو، کشورهای غربی موضع خود را سخت تر کرده و خواستار توقف کامل غنی سازی اورانیوم در ایران شده اند. پیش تر اعلام شده بود که این کشورها در این مرحله فقط خواهان توقف غنی سازی 20 درصدی هستند. غربیها همچنین با کاهش بیشتر تحریمها نیز مخالفت کرده اند.
وزیر خارجه فرانسه صبح امروز در یک مصاحبه تلویزیونی گفت، غرب باید در رویارویی با برنامه هسته‌ای رژیم تهران قاطع باشد و از خود سرسختی نشان دهد.
لوران فابیوس که با تلویزیون دولتی فرانسه صحبت می کرد، در مورد امکان حصول توافق با رژیم تهران گفت، امیدوارم اینطور شود اما این توافق تنها می‌تواند بر اساس اطمینان و قاطعیت باشد.
وزیر خارجه فرانسه گفت، غرب باید در مذاکرات هسته ای با رژیم تهران جدی و سرسخت باشد، زیرا چنین توافقی تنها با پایه های محکم و سختگیرانه امکان تحقق دارد.
وزیر امور خارجه آمریکا نیز شب گذشته گفته بود که تصمیم‌گیری درباره اینکه آیا رژیم تهران در نهایت اجازه غنی‌سازی اورانیوم را خواهد داشت یا خیر، تحت توافق موقتی که در حال حاضر در ژنو مورد بحث قرار دارد، صورت نخواهد گرفت.
جان کری گفت، ما اجازه نمی‌دهیم توافقنامه‌ای که به درستی به نگرانی‌های محوری و اساسی ما پاسخ نمی‌دهد، پذیرفته شود.

بدون حق غنی‌سازی، توافقی حاصل نخواهد شد
به گزارش خبرگزاری فارس، عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در نشستی خبری در جمع خبرنگاران ایرانی گفت: تا اعتماد مجدد بازسازی نشود قادر به ادامه مذاکرات سازنده نخواهیم بود.
عراقچی با اشاره به مذاکرات اشتون و ظریف گفت: در این مذاکرات درباره نحوه کار بحث شد و مانع اصلی کار، فقدان اعتماد درباره چگونگی ادامه مذاکرات، به خاطر مسایلی است که در مذاکرات قبلی ایجاد شد. ما معتقدیم تا این اعتماد بازسازی نشود قادر به ادامه مذاکرات سازنده نخواهیم بود.
وی غنی سازی اورانیوم را یکی از مهمترین حساسترین و سخت ترین قسمت های مذاکره برشمرد و افزود: هیچ توافقی که از ابتدا تا انتهای آن غنی سازی وجود نداشته باشد، مورد پذیرش ما نخواهد بود و غنی سازی باید برای ما در هر توافقی که حاصل می شود وجود داشته باشد.
عراقچی خاطرنشان کرد: از امروز اشتون به نمایندگی از همه هیئت ها با ظریف وارد گفت وگو می شود و شش کشور در مذاکره حضور ندارند. اگر در جمع بندی که اشتون به ما ارائه می دهد این اطمینان برای ما حاصل شود که مذاکرات به نتیجه منجر شود وارد مذاکره خواهیم شد.

خبرگزاري فرانسه صبح امروز از ژنو گزارش داد که عراقچی مذاکره‌کننده ارشد رژیم تهران امروز اعلام کرد بدون به رسميت شناختن حق غني‌سازي، توافقي حاصل نخواهد شد.

سفير آمريکا در اسرائیل : گزينه نظامی همچنان روی ميز است


سفير آمريکا در اسرائیل اعلام کرد که واشنگتن موضع شفاف و غير قابل بحثي دارد و آن اينکه به رژیم ايران اجازه نخواهد داد به سلاح هسته اي دست يابد، و در اين مسير همه گزينه ها را در اختيار دارد که گزينه نظامي يکي از اين گزينه هاست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری معا ؛ در خبري که روز پنجشنبه منابع خبري اسرائيلي از جمله روزنامه معاريو منتشر کردند آمده است "دان شاپيرو" روز گذشته در سخنراني خود در دانشگاه حيفا مدعی شد : آمريکا در ميدان ممانعت از رسيدن رژیم ايران به سلاح هسته اي شکست نخواهد خورد اما گزينه اول ما در اين مسير تلاش هاي سياسي و تحريم هاي اقتصادي است.

شاپيرو در ادامه گفت : گزينه نظامي هنوز روي ميز آمريکاست و در صورت اضطرار از اين گزينه استفاده خواهيم کرد.

۱۳۹۲ آبان ۲۷, دوشنبه

محمود مهدی سلطانی دیپلمات «خانه‌نشین» : جواد ظریف و سعید امامی (واجبی خور) رفیق فابریک بودند !



 هفته‌نامه «۹ دی» گفتگویی جنجال برانگیز از یک دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه درباره دیپلماسی دولت‌های اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی منتشر کرده است.
محمود مهدی سلطانی یکی از دیپلمات‌های ارشد وزارت امور خارجه در گفتگو با این هفته‌نامه ادعا‌ها و اتهاماتی علیه برخی همکاران خود از جمله محمدجواد ظریف مطرح کرده است.
این دیپلمات «خانه‌نشین» پس از شش ماه پیگیری خبرنگار هفته‌نامه «۹ دی» حاضر به انجام این گفتگو آن‌هم در «خودروی شخصی‌اش» شده است.
سایت «نکات پرس» نزدیک به محمود احمدی‌نژاد نیز متن کامل این مصاحبه را بازنشر کرده و نوشته در صورت تذکر نهاد‌های امنیتی و قضائی این گفتگو را حذف خواهد کرد.
آقای مهدی سلطانی در این گفتگو از وجود «خائنینی» در وزارت امور خارجه خبر داده و گفته در حال حاضر اعضای سازمان مجاهدین خلق نیز در برخی سازمان‌های رسمی ایران «نفوذ» پیدا کرده‌اند.
وی با انتقاد صریح از عملکرد وزارت امور خارجه دولت‌های هاشمی و خاتمی گفته «هنوز خیانت‌های برخی از مسئولان سابق افشا نشده است» و «چقدر مردم باید به بعضی‌ها اعتماد کنند.»
این دیپلمات «خانه‌نشین» از دیپلمات‌هایی در بدنه وزارت خارجه نام می‌برد که یا «جاسوس» اسرائیل بوده‌اند و یا در به رسمیت شناختن آن از سوی ایران در جهان نقش داشته‌اند.
وی در بخش دیگری از این گفتگو امضای «کنوانسیون جامع تست و آزمایش هسته‌ای» از سوی علی‌اکبر ولایتی را اقدامی در جهت به رسمیت شناخته شدن اسرائیل در دنیا دانسته است.
مهدی سلطانی همچنین از محمدجواد ظریف٬ وزیر امور خارجه دولت یازدهم به عنوان «همکار» سعید امامی نام برده و با طرح اتهاماتی علیه وی افزوده که هر دوی آنها «در یک پازل» بازی می‌کردند.
این دیپلمات از وجود جریانی در وزارت امور خارجه و جمهوری اسلامی خبر داده که اگر «می‌دانستند احمدی‌نژاد یک روزی مزاحم این‌ها خواهد شد توسط تیم عملیاتی خود وی را هم ترور می‌کردند.»
مهدی سلطانی به طور غیر مستقیم ترور شاپور بختیار از سوی جمهوری اسلامی را نیز تائید کرده و گفته که باید به جای وی٬ مسعود رجوی ترور می‌شد.

وی از «قتل‌های زنجیره‌ای» رخ داده در دولت محمد خاتمی نیز به عنوان یکی از اقدامات این جریان برای باز نگاه داشتن پرونده حقوق بشر ایران در سازمان ملل و دیگر نهاد‌های بین‌المللی نام برده است.

شاهین دادخواه یکی از اعضای سابق تیم هسته ای در دوران روحانی در زندان بسر میبرد !



آقاى شاهین دادخواه، یکی از اعضای سابق تیم هسته ای ایران در دوران ریاست حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک و شورای عالی امنیت ملی است. دادخواه به همراه حسین موسویان، رضا البرزی، امیر زمان نیا، غلامعلی خوشرو و سیروس ناصری دیگر اعضای تیم هسته ای ایران کار مذاکره با کشورهای اروپائی را در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی برعهده داشتند. هم اکنون سه نفر از این افراد در زندان اوین تهران هستند، و موسویان، البرزی و ناصری هم به خارج از ایران گریخته اند. دادخواه در نامه ای که از زندان اوین فرستاده، میگوید که پس از بازگشت حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور رژیم اسلامی، به دلیل اختلافات شدید داخلی، به او اجازه نداده اند تا "اعضای تیم سابق خود را" بار دیگر گردهم بیاورد. دادخواه در نامه خود میگوید که در سال 1386، محسنی اژه ای، که در آن زمان وزیر اطلاعات کابینه اول محمود احمدی نژاد را برعهده داشت، "حکم دستگیری حسین موسویان به اتهام جاسوسی هسته ای" را صادر کرد. اما اتهامات موسویان ثابت نشد و او از زندان آزاد شد، اما در بهمن 1389 شاهین دادخواه، و در خرداد 1390 هم رحمان قهرمان پور، مدیر گروه خلع سلاح مرکز تحقیقات استراتژیک دستگیر شدند. دادخواه در نامه خود به "اختلاف نظر مسوولین در برنامه هسته ای" اشاره میکند، و از خودسری بعضی از سازمانها از جمله سازمان انرژی اتمی که در آن دوران ریاست آنرا مهندس آقازاده برعهده داشت میگوید. او به "فعالیتهای هسته ای موازی" در ایران اشاره میکند و میگوید که نهادهای نظامی فعال در امور هسته ای حاضر به متوقف کردن فعالیتهای خود نبودند. در دوران خاتمی و احمدی نژاد "هرگروهی میکوشید تا برنامه هسته ای را به نفع خود تمام کند." اما روحانی، پس از انتخاب به ریاست جمهوری سعی کرده تا "تصمیم گیری در مورد پرونده هسته ای را در وزارت امور خارجه" متمرکز کند. به گفته دادخواه، اکنون محسنی اژه ای جلوی آزادی همکاران سابق حسن روحانی را میگیرد، تا شاید از این راه "نقش پسر خود در پرونده 3000 میلیارد تومانی" را کم اهمیت جلوه دهد.

۱۳۹۲ آبان ۱۸, شنبه

هشدارو پیام شجاعانه جان برد وزیر امور خارجه کانادا در آستانه صدمین روز روی کار آمدن حسن روحانی


جان برد، وزیر امور خارجه کانادا، در آستانه‌ی صدمین روز روی کار آمدن دولت حسن روحانی در ایران، بار دیگر اعلام کرد که دولتش، دولت تازه‌ی ایران را با توجه به اقدامات عملی‌اش در زمینه‌ی بهبود وضعیت حقوق بشر و رفع سانسور اینترنت مورد قضاوت قرار خواهد داد و نه با سخنانش. او از جمله گفته که «جلوی دوربین ایستادن و درباره تغییر، توییت کردن کار خیلی راحتی است. دشواری آن، در پیگیری کردن، تصمیمات سخت گرفتن، و آغاز تغییرات واقعی است».
به گزارش تقاطع، آقای برد در یادداشتی که روز جمعه (۷ نوامبر-۱۶ آبان) در روزنامه‌ی نشنال‌پست کانادا منتشر شده با استقبال از «لحن آشتی‌جویانه و سبک رفتاری» حسن روحانی به ویژه در زمینه‌ی “سیاست‌های اتمی” که به گفته‌ی او در تضاد کامل با «موضع‌گیری‌ها و رفتار بی‌منطق» محمود احمدی‌نژاد است، نوشته: «ما و تمامی کسانی که تأثیرات موذیانه رژیم ایران در خارج از مرز‌ها و سرکوب بی‌رحمانه مردم کشورش عمیقاً دچار یأس شده بودیم دوست داریم باور کنیم که این کشور حقیقتا به تغییرات مثبت در خانه و در روابط خارجی متعهد است.»
وزیر خارجه کانادا در ادامه ضمن ابراز خوشحالی از آزادی «تعداد اندکی از زندانیان سیاسی» در ایران در ماه‌های گذشته، این میزان را در مقابل گستردگی نقض حقوق بشر در ایران ناکافی دانسته و گفته است: «ما از طریق گزارش‌گر حقوق بشر و سایر سازمان‌هایی که در این زمنیه فعال هستند می‌دانیم که حقوق بشر در ایران شرایط غم انگیزی دارد و این وضعیت در حال ادامه است. زنان و اقلیت‌های مذهبی و قومی ایران تحت تبعیضات شدید هستند و توسط نیروهای حکومت مورد آزار قرار می‌گیرند. بیش از ۱۰۰ نفر از پیروان آیین بهایی در زندان هستند که تنها جرم‌شان ادای مناسک، سازماندهی، و تبلیغ برای حقوق بهاییان است.»
او با تاکید کرده بر این‌که «شرایط موجود، و هم‌چنین مردم ایران که مدت‌ها است رنج کشیده‌اند به ما اجازه‌ی ساده‌لوحی را نمی‌دهند» افزوده است: «این موضوعات ما را در مورد اراده رهبران ایران به تغییر دل‌گرم نمی‌کند. دولت ایران باید برای نشان دادن تصمیم خود به تغییر در زمینه حقوق بشر، قدم‌های بزرگ‌تر و جدی‌تری بردارد تا نگرانی جامعه بین‌المللی از شرایط حقوق بشر مردم ایران برطرف شود.»
جان برد در ادامه پنج خواست عملی خود از دولت ایران را چنین برشمرده است: «اولین قدم، دادن اجازه ورود و تحقیقات بدون محدودیت به گزارش‌گر ویژه حقوق بشر ایران است. دوم، تصویب و اجرای کنوانسیون ضد شکنجه و هرگونه رفتار و مجازات بی‌رحمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز است که شامل زندان انفرادی طولانی‌مدت، گرفتن اعتراف تحت شکنجه، شلاق و سنگسار، و جلوگیری از ارائه خدمات پزشکی به زندانیان می‌شود. سوم، بررسی اتهام آزار زندانیان در زندان‌های ایران و محاکمه و تنبیه عاملان آن است. چهارم، تضمین آزادی بیان در قانون و در عمل است، که شامل دسترسی بدون محدودیت به اینترنت می‌شود. و در ‌‌نهایت، رهبران ایران باید به طور قانونی جلوی هرگونه تبعیض بر اساس دین، قومیت، و جنسیت را بگیرند و ناظر اجرای آن باشند. مانند اینکه زنان بتوانند برای ریاست‌جمهوری نامزد شوند یا شوهر نتواند جلوی پیشرفت کاری همسرش را بگیرد.»
وی با بیان این‌که «بدبینی ما در مورد جمهوری اسلامی به چندین دهه بی‌توجهی این حکومت به این مسائل باز می‌گردد» نوشته است: «ما می‌خواهیم بر حکومت ایران فشار بیاوریم تا تبعیض، آزار، زندان ناعادلانه، و شکنجه علیه ملت ایران را متوقف کند. گام‌های محکمی که ذکر شد می‌تواند به مردم ایران و جهان این اطمینان را بدهد که حکومت ایران این بار در مورد حقوق بشر شهروندانش جدی است.»
وزیر خارجه کانادا ضمن اعلام آمادگی دولتش برای «حمایت از تغییرات واقعی» در زمینه حقوق بشر در ایران، افزوده است: «ما تا زمانی که چنین قدم‌های محکمی برداشته نشده، در مقابل مردم ایران موظف هستیم تا حاکمان ایران را به پذیرش اصول حقوق بشر وادار کنیم.»
به گفته‌ی “جان برد”، «کانادا شانه به شانه مردم ایران ایستاده است و امید دارد تا به زودی روزی فرا برسد که مردم ایران از حقوق اولیه و عزت و احترامی که معتقدیم همه انسان‌ها لایق آن هستند بهره‌مند شوند».
وزیر خارجه کانادا پیش از این و به دنبال انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس جمهوری اسلامی، با انتشار اطلاعیه‌ای گفته بود که رأی‌گیری و نتیجه‌ی اعلام‌شده از سوی جمهوری اسلامی «عملا بی‌معنا» است چرا که به گفته‌ی او، تمامی نامزدهای انتخابات «عروسک‌های دست رهبر» جمهوری اسلامی هستند.
این اظهارات در همان زمان با اعتراض گروهی از ایرانیان مقیم کانادا همراه شد و باعث گردید که وی در اظهارات تازه‌ای «شجاعت» ایرانیانی را که با وجود تلاش‌های حکومت برای «ساکت‌کردن»شان به پای صندوق رفتند و اراده‌ی خود را تحمیل کردند، «تحسین» کند.
گفتنی است جواد ظریف، وزیر خارجه‌ی جمهوری اسلامی روز جمعه (۷ نوامبر-۱۶ آبان) در گفتگویی با شبکه‌ی تلویزیونی سی.بی.اس کانادا خواهان عذرخواهی دولت کانادا به خاطر آن اظهارات شد.
این درحالی است که دولت کانادا در شهریور ماه گذشته (سپتامبر ۲۰۱۲) جمهوری اسلامی را «بزرگ‌ترین تهدید برای امنیت جهان» دانست و با تعطیلی سفارتش در تهران، دیپلمات‌های جمهوری اسلامی در تورنتو را نیز عناصر نامطلوب خواند و از این کشور اخراج کرد. از آن زمان، روابط دو کشور به حالت تعلیق درآمده است.

احضار احمدی نژاد به دادگاه در 5 آذر ماه ... دوباره یک سرگرمی دیگر برای مردم +عکس




27 خرداد ماه امسال خبر احضار احمدی نژاد به دادگاه در رسانه ها منتشر شد. سایت دولت بر انتشار برگه احضاریه نوشته بود: «ارسال این احضاریه در حالی انجام شده است که بر اساس اصل 140 قانون اساسی: "رسیدگی‏ به‏ اتهام‏ رئیس‏ جمهور و معاونان‏ او و وزیران‏ در مورد جرایم‏ عادی‏ با اطلاع‏ مجلس‏ شورای‏ اسلامی‏ در دادگاه‏های‏ عمومی‏ دادگستری‏ انجام‏ می‏ شود."سوال اینجاست که چه در زمان و با چه کیفیتی این شکایت به اطلاع نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است و آیا تشریفات قانونی بر اساس قانون اساسی انجام شده است یا خیر؟»
احمدی نژاد نخستین رئیس جمهوری است که پس از پیروزی انقلاب به دادگاه احضار شده است. در آن زمان اعلام شد که این احضاریه با شکایت علی لاریجانی، رئیس کمیسیون اصل 90 و یعقوب خلیل نژاد علیه احمدی نژاد ارسال شده است.



واکنشها به این احضاریه

ارسال این احضاریه پس از انتخاب پرشور 24 خرداد با واکنش هایی رو به رو شد و برخی ارسال احضاریه در آن مقطع زمانی و رسانه ای شدن آن را کاری ناشایست می دانستند.
رئیس مجلس نخستین فردی بود که به این موضوع واکنش نشان داد و در صحن مجلس گفت: مطلب را به گونه ای منعکس کردند که شکایت رئیس مجلس است، در حالیکه ما شکایت شخصی نداریم و ممکن است کمیسیون اصل 90 تخلفی را طبق قانون به دادگاه ارجاع داده باشد و یا یکی از کمیسیون تخصصی طبق ماده 226 آیین‌نامه موضوعی را به صحن علنی آورده باشد و با رای مجلس این موضوع به قوه قضاییه ارجاع داده شود. انعکاس این مسائل خلاف واقع است و به موقع نیست و معلوم است که شیطنتی در این کار بوده است.

کج سلیقگی شده

سخنگوی قوه قضاییه  هم در واکنش به احضار احمدی نژاد گفت: مسئولان قوه قضاییه از احضار رئیس جمهور به دادگاه اطلاعی نداشتند. کج سلیقگی شده است. برای تنظیم این احضاریه و ارسال آ‌ن باید تدبیر بیشتری می‌شد. غلامحسین محسنی اژه ای درباره خبر مربوط به احضار رئیس جمهور به دادگاه گفت: برای مسئولان عالی رتبه نظام در قانون اساسی و در قانون موضوعه پیش بینی شده است که اگر احیاناً تخلفی کردند یا مرتکب جرمی شدند چگونه رسیدگی شود. در اصل 140 قانون اساسی پیش بینی شده است که اگر رئیس جمهور، معاونان و وزراء احیاناً مرتکب جرم عادی شدند این جرم باید با اطلاع مجلس باید در دادگاه عمومی دادگستری رسیدگی شود.
وی گفت: به لحاظ تنظیم وقت رسیدگی و از لحاظ رویه جاری و نحوه ارسال معمولاً در خصوص پرونده های مهم با مسئولان عالی دادگستری مشورت می‌شود که به طور مثال چگونه زمان و ارسال احضاریه صورت گیرد، البته شعبه در این خصوص الزام قانونی ندارد. سخنگوی قوه قضاییه گفت: در خصوص این پرونده نوعی کج سلیقگی هم مشاهده می‌شود. الان که مردم حماسه سیاسی بی‌نظیری در این مقطع زمانی آفریده‌اند و ممکن است موجب سوء استفاده شود، برای تنظیم این احضاریه و ارسال باید تدبیر بیشتری می‌شد. وی اظهار کرد: به نظرم قاضی شاید از لحاظ قانونی توجیه داشته باشد و لکن به هر تقدیر کج سلیقگی انجام شده است.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: اتفاقی روی داده است که قوه قضاییه به طور طبیعی رسیدگی و پیگیری خواهد کرد و اگر ثابت شود تخلفی با سوء نیت صورت پذیرفته دستگاه قضایی بر خود لازم می‌داند رسیدگی کند.

در تصمیم قاضی نمی توانستم دخالت کنم

آیت الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه نیز درباره احضار رییس‌جمهور به دادگاه کیفری استان تهران، گفت: وقتی مسوولین نظام مورد شکایت خصوصی افراد قرار می‌گیرند دستگاه قضایی نمی‌تواند رسیدگی نکند. پرونده هم مربوط به الان نیست بلکه از سال 88 به بعد این مساله مطرح بوده و سیر طولانی پیدا کرده و به لحاظ صلاحیت در دیوان عالی کشور رفته و به اینجا رسیده است.
وی گفت: این که زمان مناسبی برای اعلام احضاریه نبود، مساله روشنی است و البته خود قاضی هم این را قبول دارد. قاضی باید تدبیر می‌کرد؛ زیرا در زمانی که مردم به دلیل انتخابات خوشحال هستند و یک نشاط و شور و شعفی وجود دارد واقعا این احضاریه دلیلی نداشت.
آملی‌لاریجانی افزود: گاهی برخی رسانه‌ها شیطنت کرده و مساله را سیاسی می‌کنند. بحث احضار رییس‌جمهور یک بحث قانونی بود، شاکی خصوصی داشت و قوه قضاییه نمی‌تواند پاسخگوی شاکی خصوصی نباشد. ضمن اینکه مجلس و کمیسیون اصل 90 هم شکایتی داشتند.
وی ادامه داد: رئیس مجلس شاکی نبود و فقط نامه هیات رییسه را ارسال کرده بود و البته فکر می‌کنم ثبت‌کنندگان این احضاریه هم اشتباه کرده بودند و اسم رییس مجلس را به عنوان شاکی آورده بودند.
آملی‌لاریجانی ادامه داد: البته من از مساله احضار رییس‌جمهور مطلع نبودم. من اگر مطلع‌ هم بودم در تصمیم قاضی نمی‌توانستم دخالت کنم.

واکنش سریع دولت به احضار احمدی نژاد

پس از احضار احمدی نژاد به دادگاه شاهد واکنش سریع دولت به موضوع بودیم و لایحه افزایش اختیارات وزیر دادگستری از سوی دولت به مجلس فرستاده شد. همچنین احمدی نژاد طی نامه‌ای به رحیمی‌معاون اول رئیس جمهور خواستار حفظ استقلال کانون وکلای دادگستری شد.

ماجرای 16 میلیارد تومان

با روی کار آمدن دولت روحانی بحث انتقال 16 میلیارد تومان به حساب دانشگاه ایرانیان مطرح شد و رسانه از تشکیل پرونده جدیدی برای رئیس جمهور سابق در این باره خبر دادند.

زمان دادگاه تغییری نکرده است

قاضی محسن افتخاری ، سرپرست دادگاه کیفری استان تهران درباره آخرین وضعیت این پرونده گفت: همانطور که پیش از این اعلام شده بود پنجم آذر به این شکایت در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی می شود و تاکنون زمان محاکمه تغییر پیدا نکرده است.
وی افزود: در خصوص ماجرای 16 میلیارد تومان نیز کیفرخواستی به دادگاه کیفری ارسال نشده است و در جریان آن نیستم.

آیا نوشیدن جام زهر نزدیک است یا با خنده خنده نوکران ولی فقیه باز هم در پی خرید زمان برای دستابی به ... ؟



۱۳۹۲ آبان ۱۵, چهارشنبه

شش تن از زندانیان اعدامی اهل سنت به مکان نامعلومی منتقل شدند !


 شش تن از زندانیان اعدامی اهل سنت در زندان قزل‌حصار با حضور گارد ویژه زندان و ضرب و شتم ایشان به مکان نامعلومی منتقل شدند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز گذشته دوشنبه ۱۳ آبان ماه این زندانیان در پی تصمیم مسئولین زندان برای انتقال به محل دیگر دست به اعتصاب غذا زدند. اما با این حال صبح امروز گارد ویژه زندان به محل نگهداری ایشان حمله برده و ضمن ضرب و شتم، آنها را به مکان نامعلومی منتقل دادند.
حامد احمدی فرزند حبیب‌الله متولد ۱۳۶۰، کمال ملایی فرزند احمد متولد ۱۳۶۳، جمشید دهقانی فرزند خدارحم متولد ۱۳۶۴، جهانگیر دهقانی فرزند خدارحم ۱۳۶۵، صدیق محمدی فرزند حسین متولد ۱۳۶۵ و سید هادی حسینی فرزند محی الدین متولد ۱۳۶۲ شش زندانی عقیدتی اهل سنت در زندان قزل‌حصار می‌باشند که حکم ایشان در دیوان عالی کشور به تایید رسیده و خطر اجرای حکم ایشان بار‌ها از سوی محافل حقوق بشری منتشر شده است.

نظر سنجی موسسه گالوپ از شهروندان ایرانی که تحریمها چه بر سر زندگیشان آورده است

مؤسسه آمریکایی «گالوپ» در یک نظرسنجی تازه که از شهروندان ایرانی انجام داده خبر می‌دهد که «۴۶ درصد» از پاسخ‌دهندگان به این نظرسنجی بیشترین مسئولیت تحریم‌ها علیه ایران را متوجه آمریکا می‌دانند.

در گزارشی که روز چهارشنبه، ۱۵ آبان، ششم نوامبر،‌ بر روی وب‌سایت این مؤسسه منتشر شد آمده‌ است که از میان این پاسخ‌دهندگان ۱۳ درصد معتقدند که دولت جمهوری اسلامی بیشترین مسئولیت را در به‌ وجود آمدن تحریم‌ها دارد.

این درصد برای اسرائیل، ۹، برای سازمان ملل ۶، و برای کشورهای اروپای غربی نیز ۶ درصد ذکر شده‌ است.

نتایج این نظرسنجی بر پایه تماس‌های تلفنی سه سال اخیر مؤسسه گالوپ با ۴٬۵۰۷ نفر از شهروندان ایرانی ۱۵ ساله به بالا به‌ دست آمده است.

در ادامه این گزارش آمده است که ۸۵ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفته‌اند که تحریم‌های بین‌المللی به وضعیت زندگی و معاش آنها ضربه زده و از این میان ۵۰ درصد گفته‌اند که این ضربه «بسیار بزرگ» بوده‌ است.

با وجود این به نوشته این گزارش، «۶۸ درصد» از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که جمهوری اسلامی ایران باید با وجود تمامی تحریم‌ها برنامه هسته‌ای خود را ادامه دهد.

گزارش گالوپ در این باره می‌نویسد که «این میزان حمایت [از برنامه هسته‌ای] با وجود فشارهای بین‌المللی، نشان‌دهنده نقشی است که ملی‌گرایی ایرانی در رویارویی هسته‌ای با غرب بازی می‌کند».

بنا بر این گزارش، ۳۴ درصد نیز گفته‌اند که اگر برنامه هسته‌ای ایران برای مقاصد نظامی به کار رود هم از آن پشتیبانی می‌کنند.

به نوشته این گزارش، ۱۶ درصد از پاسخ‌دهندگان به این نظرسنجی گفته‌اند که نمی‌دانند مسئول اصلی تحریم‌ها کیست یا پاسخی در این زمینه نداده‌اند؛ چهار درصد نیز گفته‌اند مسئول تحریم‌ها در میان گزینه‌هایی که در بالا برشمرده شد نیست یا «هیچ‌کس» مسئول این تحریم‌ها نیست.

سازمان نظرسنجی گالوپ، دهم تیرماه امسال نیز گزارشی منتشر کرد که به نوشته آن «نیمی از جمعیت ایران» در طول سال گذشته در مواردی برای تامین مسکن و خوراک با مشکل مواجه شده‌اند.

سازمان گالوپ تصریح کرده است که در میان مردمان ۱۹ کشوری که طی سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ میلادی، در خاورمیانه و شمال آفریقا از نظر تامین مسکن و خوراک مورد بررسی آماری قرار گرفته‌اند، رقم ۵۰٪ مربوط به ایرانیان، بالاترین درصد بوده است.

آمار منتشرشده گالوپ همچنین حکایت از این دارد که سلامت روانی ایرانیان در دو سال گذشته به وخامت گذاشته و در حال حاضر، ۵۸٪ مردم ایران در طی روز دلواپس و نگرانند، ۵۴٪ غمگین و افسرده و ۵۴٪ نیز روز را در خشم و عصبانیت سپری می‌کنند. 

گفتگو با خانواده مردی که پس از اعدام زنده شد

 برادر «علیرضا.م» اعدامی زنده‌شده هنوز باور ندارد برادرش زنده ‌است. او می‌گوید نمی‌تواند آنچه را که شب اعدام و فردای آن روز اتفاق افتاد به‌درستی به‌یاد بیاورد.
 برادر علیرضا در گفت‌وگویی کوتاه با شرق درباره آخرین وضعیت برادرش توضیح داده است:
حال برادرتان ظاهرا رو به بهبود است. الان در چه وضعیتی به‌سر می‌برد؟
خیلی خوب است. خدا را شکر. دکترهایش از روند بهبود او خیلی راضی هستند.
او را ملاقات کرده‌ای؟
نه، هنوز به دیدنش نرفتیم.
چرا؟
می‌ترسیم شوکه شود و ایست قلبی کند. از دست‌ دادن دوباره او وضعیت بدی را برای ما درست می‌کند. با دکترهایش هم مشورت کردیم. آنها گفته‌اند آمادگی ملاقات دارد اما ما خودمان هنوز آمادگی نداریم.
بچه‌هایش چطور؟ آنها به دیدن پدرشان رفته‌اند؟
نه، هنوز نرفته‌اند. همان‌طور که گفتم هیچ‌کدام از ما به‌دلیل اینکه ممکن است علیرضا شوکه شود به دیدنش نرفتیم.
پس چطور از حال او باخبر می‌شوید؟
مرتب با بیمارستان و دکترهایش در تماس هستیم و کارهایی که لازم است را انجام می‌دهیم. از حالش باخبر هستیم اما هنوز هیچ‌کدام از اعضای خانواده نتوانسته‌اند آنچه اتفاق افتاده را هضم کنند و همه شوکه هستیم.
درباره شب اعدام توضیح می‌دهی؟
دوست ندارم درباره آن حرف بزنم ضمن اینکه موقع اعدام آنجا نبودم.
سوال من درباره آخرین ملاقات با برادرتان است.
یک روز قبل از اعدام، من، خواهرم، همسر برادرم و دو دخترش به دیدنش رفتیم. وضعیت خیلی بدی بود. حال همه خیلی بد بود. اصلا نمی‌توانم برایتان بگویم چه حالی داشتیم. چند دقیقه‌ای همدیگر را دیدیم و بعد هم خداحافظی کردیم و آمدیم. خیلی اوضاع بدی بود. خدا برای هیچ‌خانواده‌ای پیش نیاورد. اصلا نمی‌توانم برایتان توصیف کنم که چه وضعیتی بود.
از ماجرای زنده‌ بودنش چطور مطلع شدید؟
آن شب نتوانستم درست بخوابم. حال همه اعضای خانواده بد و اعصاب همه خرد بود. حدود ساعت شش‌صبح دنبال کارهای خودم رفتم. می‌خواستم شرایط را برای حضورم در ختم آماده کنم. راستش نمی‌توانستم از جایم بلند شوم و به سردخانه بروم تا جنازه برادرم را تحویل بگیرم. انگار پاهایم راه نمی‌رفت. به دایی‌ام گفتم تو برو. دایی‌ام که به سردخانه رفته ‌بود، خبر داد علیرضا زنده ‌است.
دایی‌تان با شما تماس گرفت و خبر را داد؟
راستش یادم نیست دقیقا چه کسی زنگ زد. اصلا نمی‌دانم چه شد. هنوز هم گیج هستم. چیز زیادی از آن دقایق یادم نیست.
به بچه‌های برادرت چه کسی خبر داد؟
اصلا نمی‌دانم. فقط می‌دانم در عرض یکی دو دقیقه همه اعضای خانواده مطلع شدند. انگار بین زمین و آسمان بودم. گیج بودم.
چه احساسی داشتی؟
مسلما خوشحال شدم. آنقدر شوکه بودم که حتی نمی‌توانستم نفس بکشم. همان‌ جایی که ایستاده ‌بودم نشستم و گریه کردم.
برادرت به‌دلیل مواد سابقه داشت. درباره اینکه نباید این کارها را بکند با او صحبت نکرده و تذکر نداده بودی؟
علیرضا فرزند چهارم خانواده‌ است. من از او دو سال کوچک‌تر هستم. اول به‌ دلیل کوچک‌تر بودنم و دوم به‌ دلیل اینکه هیچ‌وقت دوست نداشتم وارد حریم خصوصی کسی بشوم با او درباره این مسائل صحبت نمی‌کردم.
پدر و مادرتان چطور؟
مسلما آنها نصیحتش می‌کردند چون از کارهایی که علیرضا کرده‌ بود خیلی ناراحت بودند. هیچ پدر و مادری دوست ندارد بچه‌اش اعدام شود. بنابراین تا جایی که ممکن بود سعی می‌کردند این اتفاق نیفتد.
برادرتان سه‌ سال در زندان منتظر اجرای حکم بود و ظاهرا سه‌ فرزند هم دارد. در این مدت چه کسی خرجی بچه‌ها را می‌داد؟
خدا را شکر مادرشان زن فهمیده‌ای است. از بچه‌ها خوب نگهداری می‌کند. ما هم نمی‌گذاشتیم آنها تنها بمانند. پدرشان در زندان بود اما این بچه‌ها خدا را داشتند و خداوند روزی‌رسان است. ما دورشان بودیم و نمی‌گذاشتیم تنها باشند.
بچه‌ها در حال حاضر چه می‌کنند؟
هر سه ‌درس می‌خوانند. آنها از این اتفاق آنقدر خوشحال هستند که نمی‌توانم توصیف کنم در چه وضعیتی هستند. درسشان را می‌خوانند. می‌خواهند وقتی توانستند پدرشان را ببینند نمرات خوبی را که گرفته‌اند به او نشان دهند.
کی به ملاقات برادرتان خواهید رفت؟
دکترها گفته‌اند حنجره‌اش آسیب دیده و فعلا نمی‌تواند حرف بزند. گفته‌اند خوب می‌شود اما زمان می‌برد. ما هم هر وقت وضعیت روحی‌مان خوب شود و بدانیم برادرمان هم آمادگی دیدار ما را دارد و باور کرده که هنوز زنده‌ است و از آن وضعیت بیرون آمده به دیدارش می‌رویم. هنوز صحنه‌های شب آخر جلوی چشمم است. امیدوارم دیگر تکرار نشود.
رئیس قوه‌ قضائیه و وزیر دادگستری هر دو گفته‌اند که برادرتان اعدام نمی‌شود. بنابراین اعدام مجدد منتفی به‌نظر می‌رسد.
البته رئیس قوه‌ قضائیه گفتند به‌ لحاظ عاطفی درست نیست دوباره اعدام شود اما به‌ هر حال خداوند خیرشان بدهد و بچه‌هایشان را برایشان نگه دارد. من می‌دانم برادرم دیگر وارد این کارهای خطرناک نمی‌شود. اعدام‌ نشدن برادرم در واقع کمک به فرزندانش است. آنها در دنیای کودکی خود خیلی خوشحال و شاد هستند. انگار همه خوشبختی دنیا نصیبشان شده ‌است. من و همه اعضای خانواده‌ام از رئیس قوه‌ قضائیه و وزیر دادگستری خیلی ممنون هستیم و دعا می‌کنم خداوند برای هیچ بنده‌ای اتفاقی مثل اعدام را پیش نیاورد. شب آخر خیلی بد بود، خیلی زیاد.

همسر «علیرضا»
همسر «علیرضا» نیز در گفت‌وگویی کوتاه با مجله خبری پیک بامدادی رادیو ایران شرایط زندگی خود و خانواده‌اش را تشریح کرد.
وی در این گفت‌وگو گفت شوهرش تا مقطع ابتدایی بیشتر درس نخوانده و پس از آن ترک‌ تحصیل کرده است.
این زن توضیح داد که دو دختر دوقلو دارد که کلاس سوم راهنمایی هستند و تنها پسرش نیز در کلاس دوم دبیرستان درس می‌خواند.
او که تحت پوشش کمیته امداد است، گفت یارانه‌ای را که دریافت می‌کند بابت اجاره‌خانه می‌پردازد و با کار کردن در خانه‌های مردم خرج تحصیل فرزندانش را می‌دهد.
 

۱۳۹۲ آبان ۱۱, شنبه

تظاهرات نه به اعدام در استکلهم سوئد 02/11/2013

همواره باید این اعتراضات در سرتاسر دنیا بصورت زنجیر وار در بیاید و به مجامع بین المللی و ملیتهای مختلف جنایت جمهوری ننگین اسلامی را نشان دهیم ...












سعید پور عزیزی،مدیر مسئول روزنامه بهار بازداشت شد.




سعید پور عزیزی،مدیر مسئول روزنامه بهار به دلیل شکایت مدعی العموم بازداشت شد.
براساس گزارشهای رسیده وی پس از مراجعه به دادسرای رسانه و بعد از شکایت مدعی العموم بازداشت شده است. روزنامه «بهار» با رای هیئت نظارت بر مطبوعات، توقیف و پرونده آن برای رسیدگی قضایی به دادگاه ارسال شد.
علاءالدین ظهوریان  دبیر هیئت نظارت بر مطبوعات پیشتر از رسیدگی به موضوع مقاله مندرج شده در روزنامه بهار در جلسه دوشنبه 6 آبان این هیئت خبر داده بود.یادآوری می‌شود روزنامه بهار چهارشنبه گذشته، اول آبان‌ مقاله‌ای با عنوان «امام؛ پیشوای سیاسی و یا الگوی ایمانی؟» منتشر کرد که مسئولان این روزنامه ضمن عذرخواهی و توقف کار خود به صورت موقت، نامه‌ای را به شرح زیر منتشر کردند.
«روزنامه بهار به‌مناسبت روز عید غدیر خم یادداشت وارده‌ای را با عنوان «امام؛ پیشوای سیاسی یا الگوی ایمانی» به‌دلیل خطای فنی به چاپ رساند که متأسفانه موجب جریحه‌دار شدن روحیه مومنان حضرت علی (ع) شد. پس از آن مدیریت روزنامه اقدام به عذرخواهی در چند رسانه و امروز(شنبه) اقدام به انتشار چند یادداشت در نقد مطلب مورد نظر کرد که نشان دهد تا نظرات مندرج در یادداشت علی‌اصغر غروی به دور از مشی «بهار»، مدیران، روزنامه‌نگاران و کارمندان آن است. بر مردم عزیز فشارکاری و احتمال خطای غیرعمد پوشیده نیست (که این نافی مسئولیت نیست). از این رو، روزنامه بهار در راستای تلطیف فضای جامعه و به‌دست آوردن دل مؤمنین راستین و واقعی اقدام به عدم انتشار موقت و چند روزه کرده و از همه‌ خوانندگانش مجدداً پوزش می‌خواهد.»

حسین عرمشی شهروند اهوازی به دلیل شکنجه‌ی نیروهای رژیم اسلامی جان خود را از دست داد !

به دلیل شکنجه‌ی نیروهای رژیم اسلامی ایران یک شهروند اهوازی جان خود را از دست داد و دو شهروند دیگر نیز بازداشت شدند.
خبرگزاری کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی ، فعالان حقوق بشر اهواز منتشر کرده‌اند، "حسین عرمشی" فرزند "صباح"، ٣٧ ساله، اهل اهواز در اثر شکنجه‌ی نیروهای رژیم ایران جان خود را از دست داد.
خانواده‌ی این شهروند عرب روز پنج‌شنبه مورخه‌ی دوم آبان‌ماه ١٣٩٢، طی یک تماس تلفنی از خبر کشته‌شدن فرزندشان را آگاه شده و از آن‌ها خواسته شده است که به منظور تحویل جسد فرزندشان به پزشک قانونی مراجعه نمایند و در پزشک قانونی برای خانواده‌ی عرمشی مشخص شده است که فرزندشان به علت شکنجه جان خود را از دست داده است.
تاکنون مشخص نشده است که کدام مرکز امنیتی این شهروند عرب را شکنجه‌ی کرده و پزشک قانونی نیز از دادن اطلاعات خودداری کرده است.
مورخه‌ی ششم آبان‌ماه سال ١٣٩٢، نیروهای امنیتی رژیم ایران، یک شهروند عرب اهل شهر "فلاحیه" به نام "کمال تمیمی" ٣٠ ساله و متأهل را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
چند روز پیش نیز یک شهروند دیگر عرب به نام " حبش مشعلی"،٢٨ساله، اهل شهر "حمدیه"، توسط نیروهای امنیتی رژیم ایران بازداشت شده بود.
علی‌رغم سپری شدن چند روز از بازداشت این دو شهروند عرب، تاکنون هیچ گونه اطلاعی از سرنوشت آنان در دست نمی‌باشد.

محمد امین آگوشی معلم زندانی , در اعتراض به عدم درمان و مرخصی با دوختن لبانش دست به اعتصاب غذا زد !

معلم بازنشسته زندانی محمد امین آگوشی در اعتراض به عدم درمان و مرخصی استعلاجی و فشارهای غیر انسانی صبح امروز دست به اعتصاب غذا زد.

خبرگزاری کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی ،فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران اعلام کردند که روز شنبه ۱۱ آبان ماه معلم بازنشسته زندانی محمد امین اگوشی که در زندان مرکزی زاهدان در تبعید بسر می برد با بستن لبهای خود اقدام به اعتصاب غذا نمود. او از۲ هفته پیش به رئیس زندان و سایر زندانبانان اعلام کرده بود که اگر به خواسته هایش که از حقوق اولیه انسانی او است رسیدگی نشود ناچار به اعتصاب غذا خواهد شد.

اما زندانبانان ولی فقیه شروع به تهدید کردن وی نمودند و صبح امروز پس از دوختن لبانش بجای رسیدگی به خواسته هایش، وی را به سلولهای انفرادی بند قرنطینه شکنجه گاه زندان مرکزی زاهدان منتقل کردند.

خواسته های معلم بازنشسته زندانی به قرار زیر می باشد: 

۱ـ درمان وی در یکی از بیمارستانهای خارج از زندان

۲ـ درصورتی که قادر به درمان وی نیستند به او مرخصی استعلاجی بدهند تا خود اقدام به درمان خویش نماید

۳ـ پایان دادن به فشارها، اذیت و آزارها و محدودیتهای غیر انسانی 
گفتنی است، محمدامین آگوشی که دچار بیماری‌های عصبی شده تاکنون از هرگونه اقدام درمانی در زندان زاهدان محروم بوده و خانواده وی باید برای یک ملاقات ۱ ساعته با وی ۷۲ ساعت مسیر ارومیه تا زاهدان را با اتوبوس طی کنند.

محمد امین آگوشی به همراه ایرج محمدی و احمد پولادخانی اهل پیرانشهر به اتهام جاسوسی به نفع حکومت اقلیم کردستان و محاربه از طریق همکاری با احزاب کردی در سال ۸۶ بازداشت شدند.

وی پس از تحمل بیش ۷ ماه انفرادی به زندان مرکزی ارومیه منتقل شد و پس از برگزاری دادگاه در شعبه دوم دادگاه نظامی (سازمان قضایی نیروهای مسلح) به اعدام از طریق تیرباران محکوم شد.

حکم صادره در شعبه ۳۱ دیوان عالی کشور عینا تائید شد اما مجددا پرونده ایشان به جریان افتاده و با ارجاع به شعبه یکم دادگاه نظامی وی به همراه دو متهم دیگر به ۱۰ سال حبس و تبعید به زندان زاهدان محکوم شده است